De grootste cosmetica groothandel in natuurlijke cosmetica.

Heb je een winkel of webshop en wil je natuurlijke cosmetica verkopen? Dan zit je bij onze cosmetica groothandel aan het juiste adres. Phi Cosmetics is de grootste cosmetica groothandel in natuurlijke, biologische en dierproefvrije cosmetica uit Griekenland. Hier vind je de allerbeste producten voor gezicht, lichaam, haar en wellness, waardoor je je klanten altijd de beste producten kunt adviseren.

Phi Cosmetics: inventief in natuurlijke cosmetica

Olijfolie, arganolie, maar ook hyaluronzuur, peptiden en vitaminen; in onze natuurlijke cosmetica vind je uitsluitend innovatieve ingrediënten die ervoor zorgen dat je klanten de mooiste huid van hun leven krijgen. Bewuste verzorgingsproducten die de onrustige huid herstellen, de oudere huid verjongen en de gevoelige huid kalmeren. En dit alles zónder gebruik van parabenen, SLS, kunstmatige geurstoffen, genetisch gemodificeerde plantextracten en irriterende conserveringsmiddelen. Uiteraard is onze natuurlijke cosmetica dierproefvrij en daarom ben je bij onze cosmetica groothandel aan het juiste adres voor kwalitatieve cosmetica.

Natuurlijke cosmetica - ook bij jou in de winkel

Wil je zelf natuurlijke cosmetica verkopen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Naast dat we een enorm aanbod hebben aan natuurlijke cosmetica zonder parabenen, zijn we ook gespecialiseerd in productkennis en marketing. Bij ons krijg je antwoord op al je vragen. Daarnaast kunnen we ook gebruikmaken van jouw klantenkennis om zo een passend, gespecialiseerd productaanbod te presenteren. Phi Cosmetics zorgt ervoor dat jij de natuurlijke cosmetica verkoopt die jouw klanten willen gebruiken. En met onze aangename prijzen (jij, maar ook je klant betaalt nooit teveel voor onze producten) heb je voor elke portemonnee een uitstekende productkeuze. Daarom zijn wij geen doorsnee cosmetica groothandel: wij nemen altijd nét die extra stap.

Phi Cosmetics is exclusief distributeur van Macrovita, Mythos, Aromaesti, Messinian Spa en Aphrodite; de beste Griekse cosmeticaproducenten met hart voor hun producten. Alle producten zijn ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek, dermatologische testen en decennialange ervaring. Phi Cosmetics is gespecialiseerd in productkennis en marketingstrategieën voor winkels en webshops, waardoor we jou in een complete productervaring kunnen voorzien. Wij hebben hart voor natuurlijke cosmetica - en dat zie je overal in terug.

Vraag nu een gratis informatiepakket aan

Of je nu een winkel hebt, een hotel of webshop waar je bruisballen of crèmes wilt verkopen: Phi Cosmetics is jouw leverancier en cosmetica groothandel. De beste cosmetica tegen de beste prijs. Wil jij ervoor zorgen dat je klanten weer stralen? Vraag dan nu een gratis digitaal informatiepakket aan. We sturen je daarbij digitaal de belangrijkste brochures en alle informatie die je nodig hebt.

Wij kijken ernaar uit om met je samen te werken. Ben je net zo enthousiast over de producten als wij? Dan sturen wij jou een persoonlijke inlogcode toe. Daarmee heb je toegang tot het beschermde gedeelte van onze pagina en kun je direct al je favoriete producten aanschaffen. En het allermooiste: als je de producten voor 15u bestelt, krijg je je bestelling de volgende dag al in huis.